ул. Александър Екзарх, бл. 225, вх. Г
София,
България
23.36004
42.7007459
UserLikes
Име: АПОЛОНИЯ ГМ
Адрес: София, ул. Александър Екзарх, бл. 225, вх. Г
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.apoloniabg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автобои
Дейност:

Търговията с продукти за бранша авторепаратура.

Ключови думи: бизнес, авторепаратура, бои, автобои, лакове

CATALOG.BG > АПОЛОНИЯ ГМ



Facebook





За нас

Фирма Аполония е основана през 1996 година със седалище град София. Развива се успешно в областта на търговията с продукти за бранша авторепаратура. За краткото време от създаването си, Аполония изгради мрежа от магазини в столицата и страната, разполага със складови наличности и възможности.

Междувременно екипът, работещ за фирмата, придоби търговски и професионални умения, които се вписват отлично в съвместната работа със сервизи, автом
АПОЛОНИЯ ГМ
ивки и магазини, с майсторите, занимаващи се с авторемонт и автобояджийство.

През 2001 година фирма Аполония успя да извоюва доверието на Du Pont - Eвропа за разпространение на продуктите на ДюПон в авторефинишинга и от тогава до сега е официален вносител на фирмата за България.

Продуктите на ДюПон за Европа се произвеждат в Белгия и от там се предлагат на европейския пазар. Концернът DuPont e американски, с 200 годишна история и е и
АПОЛОНИЯ ГМ
звестен по цял свят с перфектните качества на производствата си, в който и да било бранш, а така също и с умерената си ценова политика. Благодарение на това и на прогресивната си насоченост към продукти, съобразени с опазването на околната среда, и на желанието и упорството на фирма Аполония , на пазара в България а се появят нови, добре приети от купувача продукти, DuPont - autorefinish и се налагат успешно и възходящо на българския пазар.
 
Открийте ни в Google+